Laa Cuisine

Heb je ooit culinair gegeten in een feestcafé? Vast niet. Daarin is Café Lalalaa in ’s-Hertogenbosch namelijk uniek.

In 2017 ging onze kroeg door kortsluiting in vlammen op. Na een ingrijpende verbouwing zijn we gelukkig weer open. Met een eigentijds interieur, een nieuwe vormgeving en een culinaire lunch- en dinerkaart. We wilden geen standaard sateetje en spareribs meer op het menu, maar iets bijzonders. Gelukkig vonden we in topchef Levi Janssen een bondgenoot en mede-pionier. Dit heeft geresulteerd in een lunch- en dinerkaart met verfijnde gerechten voor een klein prijsje, wat ons het enige ‘haute cuisine’ feestcafé in Den Bosch en misschien zelfs in heel Nederland maakt.

Waar eet je tegenwoordig nog een broodje Pata Negra met olijvensalade, een brioche met kalfstartaar, gerookte paling en kwartelei en een ensemble van langoustines, zalm, gember en komkommer tussen de 5 tot 11 euro? Bij Café Lalalaa dus!

Benieuwd naar Levi’s heerlijke creaties? Je kunt ze proeven op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. Reserveren? Mail naar cafelalalaa@gmail.com of bel naar 06 50 60 43 16.

Lunchkaart:

Lunch bij Café Lalalaa in Den Bosch

.

 

.

Dinerkaart:

Diner bij Café Lalalaa in Den Bosch